Först och främst vill vi i Örebro Tifo rikta ett stort tack till alla svartvita som var på plats i Uppsala och gjorde resan till en svartvit fest. Matchen slutade 3-4 och de som var på plats kommer nog sent att glömma den.
Inför matchen hade Örebro Tifo producerat fram en korreografi bestående av 4 stycken banderoller med textrader från Millencolins ÖSK-låt ”Örebro”. Texten är från refrängen och lyder: ”Mellan Sörby och Karlslund, Mellan Svampen och Hemfjärdens grund, Någonstans där vill jag bo, Leva och dö i Örebro”
Utöver de 4 banderollerna ingick även 2 stycken megasizeflaggor, en på vardera sida av banderollerna.


Vi tillägnade även en hyllning till vår mittback Arvid Brorsson som i veckan skadade sig riktigt illa i kvalmatchen till svenska cupens gruppspel mot Nyköping.

Kategorier: Tifo 2019