Under säsongen 2019 har vi storsatsat vid tre tillfällen. Dels i hemmapremiären mot Djurgården, då vi bjöd på en 40×12 meter stor OH-flagga med siffrorna 1908. Inuti de vita
siffrorna syntes även Örebros stadsvapen, en äldre ÖSK-logga samt Närkes landskapssköld, inramat med texten ”FRÅN STADEN ÖREBRO OCH HELA NÄRKE – STÅR VI BAKOM KLUBBEN MED VACKRAST MÄRKE”. Andra gången var hemma mot Hammarby, då två större banderoller hissades upp med budskapet ”Enade av – Starka band”. Dessutom hade vi inför publikfesten borta mot Sirius producerat 4 stycken banderoller med textrader från Millencolins ÖSK-låt ”Örebro”. Utöver det har vi under året genomfört lite mindre tifoarrangemang som till exempel mot Falkenberg borta och hemma, Elfsborg hemma och Djurgården borta, samt att vi satsat mycket på långsiktiga inslag som flaggor och banderoller.

Tyvärr har mycket tid gått åt till att vi vid flera tillfällen valt att producera budskapsbanderoller tillsammans med Ultras Nikolai Örebro. Detta för att uttrycka oss och våra åsikter gentemot rådande förhållanden på fotbollsläktare runtom i landet under en tid då vi känner att den svenska läktarkulturen och
vår passion är under hot.

Örebro Tifo är och förblir för alltid en helt ideell förening som bygger på att personer med ett stort ÖSK-hjärta lägger dyrbar tid för att helt gratis arbeta med tifon. Varje tifo som produceras kostar mycket pengar och vi är därför helt beroende av ekonomiska bidrag från andra som brinner för vår klubb. Vi är evigt tacksamma för alla bidrag vilka möjliggör att vi kan göra Västra Stå till en bättre plats genom att producera större, fler och bättre tifon. Nu när lönen trillat in på kontot vore det enormt uppskattat om du passade på att stödja vårt arbete. Swish: 1234594156

Tifogruppen lägger nu 2019 till handlingarna och är redan igång med förberedelser för nästa säsongs tifoarrangemang. Vi är övertygade om att Örebro Sportklubb är på frammarch i alla aspekter från spelartruppen, organisation, och framförallt på läktaren. Även om vi är nöjda, så kan 2020 bara bli bättre!