Inför 2020 har vi i ÖT stora visioner som vi behöver hjälp att uppfylla. Du kan hjälpa oss på flera olika sätt beroende på vad som passar just dig. Om du är intresserad eller kan hjälpa oss med något av följande, tveka inte att kontakta oss privat via Facebook eller Instagram.

ARBETSKRAFT!
– Hjälp oss med tifo! Att tillverka och genomföra ett tifo tar tid och kräver mycket arbete. Vi är alltid intresserade av fler personer som brinner för ÖSK att hjälpa till och ta del av gemenskapen. Ju fler vi är desto roligare och lättare blir arbetet. Du kan även engagera dig i vår verksamhet och påverka framtida tifon. Vi ser gärna att du är 15 år eller äldre.

LOKAL!
– Hjälp oss med lokal! Känner du till någon större lokal i Örebro som kan vara lämplig för stora målningar eller skissande som vi kan utnyttja vore det perfekt.

MATERIAL!
– Hjälp oss med material! För att producera tifon krävs mycket dyrt material. Vi behöver alltid till exempel färg, penslar, plast, tyg, sprayfärg, tejp, pennor eller annat man kan på något sätt ha nytta av vid målning. Har du material att skänka eller kan fixa det till ett bra pris är det oerhört välkommet!

EKONOMINSKT STÖD!
– Stötta oss ekonomiskt! Även om vi i ÖT alltid arbetar gratis, kostar det mycket pengar att skapa ett tifo av dem anledningar vi listat ovan. Vi är alltid evigt tacksamma för alla som skänker pengar till vår verksamhet. SWISH: 1234594156